Du visar för närvarande Nå dina mål och drömmar 2017 – del 1

Nå dina mål och drömmar 2017 – del 1

Det börjar närma sig nyår och du har säkert funderat lite över vad du vill inför 2017. Eller så vet du kanske inte alls vad du vill! Det är väldigt vanligt i så fall, men oavsett om du vet vad du vill eller inte så tror jag att du kommer att ha nytta av de 4 lektioner i målplanering och målträning som jag kommer att presentera de nästkommande veckorna! Jag kommer att hjälpa dig hitta de mål och drömmar du vill uppnå nästa år genom enkla, starka övningar och verktyg. Parallellt med detta får du gärna gå in och lyssna på min podcast Idrott- och ledarskapspodden (finns på Acast, Itunes och Soundcloud och ett avsnitt släpps varje fredag) för att få inspiration och tips från de profiler jag intervjuar. Vi pratar nämligen en hel del om mål och drömmar, hur du når dem och vad du kan göra för att njuta och må bra på vägen!

I filmen ovan ser du del 1 (om den inte börjar från början så kan du bara dra tillbaka pilen till start så ser du den från början, vet inte riktigt varför den inte startar från början:-)) som handlar om att hitta ditt önskade läge inför nästa år. Jag presenterar en övning (se nedan också) som du gärna får göra 2 ggr tills nästa vecka och då följer vi upp hur det har gått. Hör av dig direkt om du har några frågor.

Övning 1 – hitta ditt önskade läge 2017

  • Sätt en klocka på 30  minuter och sätt gärna på en musik du gillar. Ta fram ett stort papper och en eller flera pennor.
  • Tänk dig nu att du har alla pengar och all tid i världen. Jag vet att det kanske inte är så, men om det skulle vara så, vad skulle du skriva då? Skriv ned allt du kan komma på.
  • Titta på modellen jag har i filmen om det önskade läget och lägg till en tidpunkt till när du vill att det önskade läget ska vara uppnått.
  • Gör gärna övningen ett par gånger och välj ut 3-5 av det du skrivit ned som du tycker är absolut viktigast.
  • Din uppgift tills nästa vecka är alltså att skriva ned 3-5 saker som du vill ha vid ditt önskade läge!

Övning 2 – Uppföljning av önskat läge och nuläge- kommer torsdag nästa vecka!

Lycka till och hör som sagt av dig om du har några frågor!

PS. Vill du gå mina kurser i mental träning där vi bla går igenom målsättning, målprogrammering, avspänningstekniker och hur du stärker din självbild så börjar nästa kurs den 17:e januari på Inmo (finns både för ungdomar 16.30-17.30 och för vuxna 19.10-20.30). Varmt välkommen att höra av dig om du vill veta mer. Ds. 

 

Lämna ett svar