Du visar för närvarande Du kan aldrig vara för mycket när du är dig själv!

Du kan aldrig vara för mycket när du är dig själv!

DominiqueCrenn_1 kopia
Dominique Crenn, världens främsta kvinnliga kock

En av de absolut bästa serier jag sett på sistone är Chef’s Table! Det är en Netflix serie där 6 av världens främsta kockar är utvalda till varsitt program där du får följa deras framgång från början. Alla är unika, originella och de har gått sin egen väg.  En av dessa mästerkockar är fransyskan Dominique Crenn. Hon driver restaurangen Atelier Crenn i San Francisco och i avsnittet får vi följa hela hennes väg från ung oerfaren kock till den mästerkock hon är idag med gäster från hela världen.

Dominique är en fantastisk kvinna som alltid har gått sin egen väg. Hon är stark, modig och har aldrig lyssnat till omvärlden utan har alltid lyssnat inåt och vågat lita på sin egen förmåga, oavsett vad omvärlden har sagt. Dominique Crenn är nu en av fem kvinnor (se de övriga nedan) som är med i en underbar kampanj som Georg Jensen, det danska designhuset som bla förgyllt kvinnor med vackra, designade smycken under decennier, just nu lanserar med syftet att lyfta fram kvinnor som är starka, modiga, sticker ut och som alltid vågat gå sin egen väg! Kvinnorna i filmen är inspirationskällor till hela världens kvinnor och kampanjens syfte är alltså att uppmuntra alla kvinnor att våga vara sig själva oavsett vad omvärlden säger om dem och oavsett hur starka, originella, modiga, kvinnliga och framgångsrika de är!

När du ser filmen hoppas jag att du känner lika mycket inspiration som jag gör och jag hoppas också att den hjälper dig att väcka modet att våga gå din egen väg, oavsett vilken väg det är!

Här nedan ser du filmen!

BehnazShafiei_1 kopia
Behnaz Shafiei, professionell motocross förare från Iran
CeciliaBraekhus_1 kopia
WBA, WBC och WBO världsmästaren i weltervikt boxning, Cecilia Brækhus från Norge
SarahKendall_1 kopia
Prisbelönade komikern Sarah Kendall från Australien
SusanneBier_1 kopia
Prisbelönade filmregissören Susanne Bier från Danmark

 

Lämna ett svar