Du visar för närvarande Avsnitt 2 av Idrotts – och ledarskapspodden – Sabina Dufberg

Avsnitt 2 av Idrotts – och ledarskapspodden – Sabina Dufberg

Sabina Dufberg
Fotograf Anders Gehlin

Nu finns avsnitt 2 av Idrotts – och Ledarskapspodden ute att lyssna på. Du hittar den på Itunes, Acast eller Soundcloud, samt på min hemsida HÄR. Sabina är en av Sveriges största tränarprofilen och hon är bla känd för sin roll som supercoachen i Biggest Loser. Idag driver Sabina en egen träningsverksamhet under namnet Laine Lifestyle Consulting och hon arbetar som personlig tränare, träningskonsult på Sturebadet och hon gör flera träningsresor varje år. Hon har även skrivit två populära böcker om träning där fokus är att bli stark inifrån och ut.

”Jag sätter största vikt till en hållbar livsstil och inte kortsiktig fysisk aktivitet.” – Sabina Dufberg

Jag jobbade tillsammans med Sabina på Sturebadet och vi har känt varandra länge. I podden pratar vi om nycklar till framgång, lärdomar av misstag, skillnaden av att vara en anställd chef eller ledare med anställda kontra egen företagare med ett eget varumärke att ta hand om. Vi pratar också om vikten av att må bra och hur du kan prestera på topp och ändå behålla en sund och skön livsstil.

Trevlig lyssning!

Idrotts - och ledarskapspodden bild

Lämna ett svar