Du visar för närvarande Välkommen till Idrotts – och ledarskapspodden!

Välkommen till Idrotts – och ledarskapspodden!

Bild på podden

Sedan i september har jag jobbat med en podcast som har fått namnet Idrotts- och Ledarskapspodden! Nu är den äntligen klar och jag är väldigt stolt över att kunna presentera det första avsnittet med Anette Norberg som nu finns tillgängligt att lyssna på både på Acast, Itunes, Soundcloud och på min hemsida HÄR! Syftet med podden är att sprida inspiration och kunskap kring just områdena idrott och ledarskap. I avsnitten pratar vi om nycklar till framgång, lärdomar av misstag och hur du kan prestera på topp och må bra på vägen. Vi pratar också om vikten av tydlig målsättning och vad näringslivet kan lära av idrotten och tvärtom. Jag är väldigt tacksam för alla profiler som har ställt upp på mina intervjuer och jag är säker på att du kommer få med dig många tips och råd ifrån dem.

Ett avsnitt kommer att släppas varje fredag from denna vecka.

Stort tack till Anette Norberg, Sabina Dufberg, Helen Alfredsson, Emma Green, Camilla Kallin, och Cecilia Flatum vars avsnitt är klara och Yamina Enedahl  vars avsnitt produceras nu i december.

Att göra något för första gången är alltid både kul, nervöst, spännande, utmanande och det går ofta lite upp och ned vad gäller projektets utveckling.  Att göra en podcast var både enkelt och svårt och i nästa inlägg här på min blogg har jag lagt upp lite tips och råd om du är intresserad av att göra en själv!

Jag önskar dig en trevlig lyssning och jag hoppas att du får med dig några bra tips och råd som du kan använda både i ditt yrke och privat!

Idrotts - och ledarskapspodden bild

Lämna ett svar