Att komma i form

Efter mina två barn (som nu är 1 och 3 år) har det varit en utmaning att komma i form igen. Kroppen förändras och då framförallt min första förlossning var riktigt tuff (han vägde 5.3 kg!!! Det ni!) tog det tid innan jag kunde börja springa igen. I alla fall, två av mina mål gällande min kondition och löpningen har varit att:

1) Springa en mil
2) Springa 5 km under 6 min/km

I förrgår sprang jag en mil och idag tog jag 5 km på 5.54/km! Riktigt kul! Nu är det bara att fortsätta och nästa mål är att ta mig runt Tjurruset på under timmen (en mil i terräng, läs mer på www.tjurruset.se). Efter att man har nått sina mål är belöning a och o och det bästa av allt. Se därför till att ha en riktigt härlig och åtråvärd belöning när du når dina mål så kommer det att gå lite lättare.

Att ha en god kondition är mycket bra för golfare då det gör att du koncentrerar dig bättre, orkar hålla ett bra spel i alla 18 hål utan att bli trött, mm mm. Bara att vara ute och gå i rask takt kan göra underverk för konditionen och ditt spel. Det viktiga är att du känner att det är ansträngande, då förbättrar du konditionen.

Lycka till!!!

20120716-235844.jpg

Lämna ett svar