Du visar för närvarande You get what you focus on…

You get what you focus on…

coaching2

Jenny föreläsesr
Föreläsning om vikten av tydliga mål och att målen ska kännas rätt i magen :-).

…so focus on what you want! Ja, så sant som det är sagt. Det blir som du tänker så tänk på det du vill ska hända. I förra veckan föreläste jag om detta och om hur viktigt det är att vi ger vår hjärna tydlig och specifik information om vad vi vill. Annars förstår den helt enkelt inte och det blir svårt för den att föra oss i rätt riktning.

Lösningen är att bli mer tydlig och göra en sk målprogrammering. Så, sätt dig ned och skriv ned vad du vill ska hända under 2016. Ge det 10 minuter! Försök vara så specifik du kan. Om du tex vill vinna en golftävling i sommar så skriv ned exakt vilken tävling, vilken bana och vilken dag den spelas. Vill du bli mer avslappnad på jobbet och till vardags så beskriv exakt vad du menar med detta; kanske att du ska gå långsammare, räkna till 10 innan du svarar på en kommentar som höjer ditt humör osv.

Skriv ned allt du kommer på som du vill ska hända under året och när du gjort det kan du välja ut de tre viktigaste för dig. Dessa tre saker blir det du ska fokusera på. Lycka till!

Lämna ett svar