Idag den 18/11 enas vi tillsammans för en värld utan barncancer!

Idag kommer det att hållas över 374 yoga pass i 30 länder till förmån för Barncancerfonden i det event som heter Yoga of Hope! Det är just Barncancerfonden tillsammans med Yoga Girl (Rachel Brathen) som är initiativtagare och alla som deltar i ett pass bidrar med 100 kr som oavkortat går till Barncancerfonden! Jag håller i ett pass kl. 18.30 lokal tid (15.30 svensk tid) i Al Hamra, Ras Al Kaimah, nära Dubai och alla gäster på plats är välkomna! Men om du inte kan vara med på plats så kommer Rachel att hålla i ett pass online (läs mer på www.yogaofhope.com) och så har jag gjort detta pass som du kan göra hemma och vara med ändå:-).

Om du känner att du vill bidra till detta så kan du registrera dig till mitt pass via länken nedan och bidra med 100 kr! Tillsammans gör vi skillnad och pengarna går till Barncancerfondens vision om en värld helt fri från barncancer!

HÄR hittar du länken!

Jag skickar en massa kärlek till er alla idag!

Några tips till passet:

-Andas lugnt in och ut genom näsan under hela passet
-Försök hålla ryggen så rak du kan och tänk på en god hållning
-Gör övningarna efter bästa förmåga
-Håll positionerna i ca 30 sek – 1 min
-När jag gör ryggflex (sitter i lätt meditationsställning och flexar ländryggen fram och tillbaka) så kan du andas in när du går fram (svankar)  och andas ut när du går bak (krummar). Ha huvudet framåt och hakan på samma nivå från marken hela tiden. Gör övningen i ca 1-3 min.
-Den sista övningen är djupandning. Ligg på rygg och andas lugnt. När du andas in för du magen uppåt mot himlen och fyller den med luft, efterföljt av att du fyller bröstet med luft. Håll lite och andas sedan ut. Vänta sedan lite tills kroppen själv säger till att den vill andas igen. Ligg kvar i 5- 10 min.

Jag önskar dig ett skönt pass.

Lämna ett svar