Du visar för närvarande Förebilder!

Förebilder!

Jenny och Helen Alfredsson

En kopp kaffe med Helen Alfredsson under inspelningen av min podcast som kommer att lanseras i december! Jag har alltid haft olika förebilder som jag blir inspirerad av på olika sätt och en av dem är Helen Alfredsson. Hon är en stark person med ett varmt hjärta och som engagerar sig i all hon gör samtidigt som hon besitter en konst i att vara ärlig i princip alla lägen. Hon var också en stor förebild för mig som golfare  när jag spelade college golf och hon var på toppen av sin karriär. Jag är otroligt glad att Helen är en av de profiler som jag fick ha en pratstund med om mål, drömmar, lärdomar, erfarenheter, framtiden, golfen, träning och mycket mer.  Jag är också glad att vi precis kunnat annonsera datumen för nästa års Helen Alfredsson Training Academy på Evian Golf Resort. Mer info kan du hitta HÄR! (OBS! Två datum nästa år, den 11-14 och den 18-21 maj).

Ni kommer att kunna lyssna på hela resultatet vad gäller podden i december och mer information om vart ni hittar den kommer under hösten.

Ha en skön fortsatt vecka!

Lämna ett svar