Du visar för närvarande Dags för det 5:e avsnittet av Idrott-och Ledarskapspodden – Cecilia Flatum

Dags för det 5:e avsnittet av Idrott-och Ledarskapspodden – Cecilia Flatum

Cecilia Flatum
Cecilia Flatum

Den här fantastiska kvinnan är det nu dags att lyssna till i Idrott -och ledarskapspodden. Du hittar den som vanligt på min hemsida HÄR, på Soundcloud, Acast och Itunes.  Jag åkte till Norge i mitten av november för att intervjua Cecilia Flatum som är en av Norges främsta kvinnliga ledare och som även varit snowboard åkare i många år. Hon har förutom att vara Deloitte Consulting Norges första kvinnliga partner fortsatt sitt engagemang inom idrotten och snowboardförbundet och i detta avsnitt pratar hon mycket om vad de båda områdena kan lära av varandra. Vi pratar alltså mycket om ledarskap och vad som är viktigt och vilka egenskaper du behöver för att vara en bra ledare. Vi pratar nycklar till framgång och hur du gör för att motivera din personal. Du får också lyssna till vilka lärdomar Cecilia har tagit med sig på vägen och hur hon balanserar sitt privatliv med sin karriär.

Samma dag som jag intervjuade Cecilia skulle hon föreläsa för Ted Talk X och jag hoppas att vi får chans att lyssna till den föreläsningen snart. Jag håller er uppdaterade här på bloggen och vill du följa Cecilia och veta mer om henne så kan du läsa hennes mycket populära blogg på www.ceciliaflatum.com.

Trevlig lyssning!

Cecilia Flatum och Jenny Hagman

Lämna ett svar