Våga ta steget!

utsikt på fjället
En skön känsla inne i toppstugan efter att jag åkt upp i stolsliften i halv storm. Jag är lätt höjdrädd när det rör sig om just stolsliftar, men det är ju enda sättet att ta sig upp till de goa backarna, så jag väljer att göra detta trots att jag är rädd. Och känslan är alltid lika skön efteråt. Några djupa andetag ger mig den tillit jag behöver och jag kommer att våga även imorgon:-).

Om du är rädd för något kan det göra att du håller dig tillbaka, hämmar dig själv till att inte våga göra det du kanske egentligen vill. Jag tror att vi alla har olika rädslor som hindrar oss från att nå dit vi vill och som hindrar oss till att våga ta det där steget utanför vår ”comfort-zone”. Varför inte ta en stund och fundera vilka hinder och rädslor som hindrar dig från att nå ditt önskade läge. Titta gärna på nedanstående diagram också. Den har jag använt många gånger för att analysera varför jag inte gör saker som jag egentligen vill. På fredag kommer min avslutande lektion i min serie av fyra lektioner i  hur du lägger upp en bra målplanering för att nå ditt önskade läge 2017 och då går jag igenom detta (se mitt senaste blogginlägg om detta HÄR). Hör gärna av dig om du har några frågor och om du vill hänga med i min kurs i Mental träning (där vi bl a går igenom just hur du sätter upp målbilder, målprogrammering, hur du lär dig avspänning och hur din självbild påverkar hur djärv du vågar vara i din målsättning) så börjar vi den 17:e januari och det finns platser kvar! Anmäl dig på info@hagmangolf.se. Ha en fortsatt skön vecka på det nya året!

Diagram

Lämna ett svar