Du visar för närvarande Workshop Återhämtning fullbokad! Nytt datum den 2 april

Workshop Återhämtning fullbokad! Nytt datum den 2 april

Jenny yogar på stranden

Varmt välkomna alla ni som anmält er till min Workshop om återhämtning den 12:e mars. Den dagen är nu fullbokad och pga står efterfrågan har jag bokat in ett nytt datum söndagen den  2:e april kl. 16.00-18.00. Det blir samma upplägg och under två timmar kommer jag att lära dig hur du enkelt och effektivt får in återhämtning i din vardag och hur du behåller din grundspänning på en låg nivå.

Verktygen är Mediyoga och Mental träning och oavsett om du är nybörjare eller mer van med yoga så fungerar denna workshop för dig. I den mentala träningen får du lära dig hur du håller din grundspänning på en låg nivå och hur du blir mentalt starkare och därmed kan behålla lugnet oavsett yttre omständigheter. Både golfare och icke-golfare är välkomna.

Vi håller till på InMo på Brahegatan 42 i Stockholm Söndagen den 2:a april kl. 16.00-18.00

Kostnad: 300 kr/person inkl. te och träning

Anmäl dig på info@hagmangolf.se.

För frågor, kontakta mig på jenny@hagmangolf.se eller ring mig på 070 631 17 43.

Varmt välkommen!

Lämna ett svar