Glöm inte att fylla på DIN energi!

Nu är det snart helg igen och det är ju underbart på alla sätt med allt roligt ni säkert planerat in, MEN du glömmer väl inte att fylla på din egen energi? Det är så lätt att glömma bort att fylla på sin egen energi i all strävan efter att göra ett bra jobb på jobbet, finnas där för familj och vänner, hålla ordning och reda hemma, hålla sig i form, tacka ja till trevliga middagar, osv osv osv…MEN glöm inte att din kropp också behöver vila och bara vara. Lättare sagt än gjort, jag vet, men att bara stanna upp i 10 minuter per dag räcker (kolla gärna in följande inspirerande och lugnande TED Talk) och nu under helgen kan du tom förlänga detta till 20 min/dag eller varför inte prova ett yoga pass hemma (spana in inspirerande yoga girl och hennes online classes HÄR)!

Ha en skön och lugn helg!

Kram Jenny

salobre
Hit drömmer jag mig bort så ofta jag kan och när jag behöver fylla på med lite inspiration och lugn och ro:-)

 

Lämna ett svar