Idrott-och ledarskapspodden Linda Björk Avsnitt 50 och 51

Säsong 7 är i full gång i Idrott-och ledarskapspodden och nu finns avsnitt 50 och även 51 ute! I de här avsnitten får du möta Linda Björk som är Coach med inriktning på Mindfulness Intelligence och din ”Inner Business”. Linda (som också är med i säsong 3) jobbar med kvinnliga ledare världen över och leder och tränar dem framåt till ett kraftfullt och välmående ledarskap genom knivskarpa verktyg. I del 1 pratar vi mycket om meditation och mindfulness och varför dessa verktyg är några av grunderna i Mindfulness Intelligence. Linda pratar också om hur vår programmering ställer till det för oss och hur vi kan göra för att ”omprogrammera” oss för att en gång för alla förstå vad vi behöver för att må bra OCH fungera på topp, som ledare, mammor, partners, vänner etc. Vi pratar om vikten av närvaro i allt vi gör, och vad vi kan lära från Navy Seals (!). Det här avsnittet avslutar jag med en meditation som jag brukar använda både på mig själv och med mina elever för att träna på att ta tillbaka fokus till nuet. Lyssna på avslutet som kommer efter musiken så kan du hänga med på meditationen du med! I del två går vi vidare med samtalet kring ledarskap och Linda berättar mer om sitt ledarskapsprogram, vikten av att kunna vara sig själv som ledare och hur du gör för att nå dit, vi kommer även in på klimatångest och hur du gör för att vända hopplöshet till handling!
Mer om Linda hittar du på www.bjorkbusiness.com och hon har också en Facebook sida som heter ”How to win in Leadership without losing yourself” där du hittar daglig ledarskapsinspiration och en möjlighet till ett kostnadsfritt 45 min långt coachingsamtal med Linda!
Mer om meditation och dess effekter som vi pratar om och som visats genom forskning hittar du på denna länk:

https://www.businessinsider.com/neuroscience-50-year-olds-brains-of-25-year-olds-habit-2019-4?fbclid=IwAR0wYD7q8cd0PaWuJ0nmP-o0PJ2Roif5HYU6zU4840YfUDn-jfcil2qTBJk&r=US&IR=T

Trevlig lyssning och Stay tuned för del 2 nästa vecka!

Linda’s senaste bok heter ”Inner Business” och den rekommenderar jag varmt till alla ledare som kliva upp till nästa nivå i sitt ledarskap och i sitt välmående!

Lämna ett svar