Du visar för närvarande Yogapass i dagg och soluppgång

Yogapass i dagg och soluppgång

Yoga på Arninge Gk

Ett av mina stora mål är att hjälpa dig som möter mig på ett eller annat sätt att utvecklas och att må och fungera bättre. Jag försöker därför förkovra mig och utveckla mina kunskaper regelbundet.  Sedan en tid tillbaka är jag certifierad medicinsk yogainstruktör just av den anledning att jag ser hur det får mina elever och kunder att må bättre inifrån och ut. Och de golfare jag jobbar med har utvecklat både mer rörlighet, mental styrka och ett inre lugn med hjälp av yogan.

Därför var det extra kul att få köra ett yoga pass på Arninge GK (min gamla arbetsplats där jag jobbade som Headpro) i morse. Vi var 20 personer som hälsade solen välkommen denna underbara morgon (vilken tur med vädret vi hade:-)). Jag fokuserade passet på övningar för rygg, axlar, nacke, djupandning och en avslutande andningsmeditation. Tack alla ni som kom och detta hoppas jag att vi gör snart igen! Namaste!

Djupandning
Här instruerar jag i djupandning. En andning som för ut syre in i de minsta cellerna och hjälper kroppen att läka sig själv inifrån och ut.
DSC_1426
Tusen tack för idag!

Lämna ett svar