Du visar för närvarande Träningshelg på Körunda GK

Träningshelg på Körunda GK

Jenny, Lotta och Elin
En tjejhelg tillsammans på Körunda med fokus på träning, golf och yoga. Det ser jag fram emot:-)

Den 8-9 juli kommer jag att vara på Körunda Golf Hotell & Konferens för en helg med träning, spel, god mat och yoga. Jag har letat efter en bra anläggning nära Stockholm och jag tycker att Körunda är ett perfekt ställ för att kombinera träning, golf och yoga och miljön där är fantastisk. Det blir fokus på hur du blir en starkare och välmående golfare på och av golfbanan och vi kommer också ha tid för en föreläsning med fokus på den mentala träningen.

Varmt välkommen att läsa mer på Körundas hemsida HÄR!

Jag hoppas vi ses där och hör av dig om du har några frågor eller funderingar!

 

Lämna ett svar