Öka din motståndskraft och bli snällare mot dig själv- Kursstart 9/2

Kursstart 9/2 – Stärk dig inifrån och ut med Integrerad Mental träning och Mindfulness 
Under januari har du kunnat följa en 6-veckors kurs i Expressen där jag tagit hand om den mentala coachingen i en Kickstart där även fysträning och kost funnits med. Upplägget jag har gjort för denna kurs liknar den kurs som jag den 9/2 startar för 9:e gången på InMo Medveten träning i Stockholm

Nu har du alltså chansen att gå djupare in i detta område för att hitta de verktyg du behöver för att öka din motståndskraft och bli snällare mot dig själv. Det finns fyra platser på plats och om du vill vara med via Zoom går det också bra:

Vi går in på djupet av de grunder som enligt forskningen är de viktigaste grunderna för att stärka dig mentalt från grunden för att både nå inre välmående och yttre prestation. Grunderna är; Avspänningsträning, Avslappning, Självbildsträning och Målbildsträning. I avspännings-och avslappningsträningen blir det både muskulär- och mental avslappningsträning och stresshantering är en del av träningen då du lär dig reglera din spänningsnivå och skapa balans i din tillvaro. Här lär du dig verktyg även från mindfulness träningen.

Du får övningar mellan varje tillfälle och det ingår ett studiekompendium och 4 träningsprogram i form av ljudfiler i kursen.
Max 8 deltagare (4 deltagare på plats max) och vi ses 6 ggr följande datum. Det räcker att du bokar in dig på det första datumet så gäller det för hela kursen. Hör av dig för frågor på info@jennyhagman.com och för referenser kan du gå in på www.jennyhagman.com:
9/2 kl. 19.30 – 21.00
16/2 kl. 19.30-21.00
23/2 kl. 19.30-21.00
Uppehåll vecka 9
9/3 kl. 19.30-21.00
16/3 kl. 19.30-21.00
23/3 kl. 19.30-21.00
Varmt välkommen!

BOKA DIN PLATS HÄR!

 

Lämna ett svar