Du visar för närvarande Morgonyoga på Arninge GK den 23 augusti

Morgonyoga på Arninge GK den 23 augusti

IMG_9341

Varmt välkommen att starta dagen med ett yogapass med mig på Arninge GK. Det blir yoga, frukost och under frukosten ger jag er mina bästa tips över hur du behåller balansen under hösten. Här följer mer info och varmt välkommen!

Yoga med frukost på Arninge Golfklubb den 23 augusti – 75 kr/person

Börja dagen den 23 augusti med en stunds yoga med oss på Arninge GK. Det går mot slutet av sommaren och många har säkerligen börjat jobba igen. Vi vill hjälpa dig att starta dagen på ett bra sätt och denna morgon kommer du att få med dig några övningar och rutiner som hjälper dig att förstå hur du kan behålla ett lugnt sinne under resten av dagen och hösten.

Jenny Hagman är er guide denna morgon. Jenny var tidigare tränare på Arninge GK. I dag jobbar hon med coaching inom personligt ledarskap. I hennes roll som coach ingår stresshantering och MediYoga är verktyget Jenny jobbar med.

MediYoga är enkla rörelser med starka effekter och alla kan göra dem oavsett tidigare bakgrund. Denna morgon blandar Jenny övningar från MediYogan med traditionella yoga övningar. Alla är välkomna, gammal som ung. Vi kommer att lyssna till en lugn och skön musik och samtidigt gå igenom övningar med fokus på rygg och axlar. Vi avslutar med en enklare meditation.

VARMT VÄLKOMMEN önskar Jenny Hagman och Katrine Renström!                                                                                                                                             

TID: 7.30 – 9.00
Yoga: 7:30-8:25
Frukost: 8:30-9:00 – Jenny år då tillgänglig för frågor och ger en kortare sammanfattning över effekterna av yoga och hur den hjälper till att få starka nerver och ett lugnt sinne. Efter yogan finns det möjlighet att duscha för dem som önskar.

Plats: Vid vattnet vid övningsområdet bredvid rangen

Vem/Vilka: Du som ser detta blogginlägg+en vän🙂

Kostnad: 75 kr/person för Yoga och frukost(kaffe/te, nyttig smörgås med pålägg, samt en grön smoothie).
Hur: Maila katrine.renstrom@gmail.com senast den 19 augusti + berätta vem/vilka som kommer. Betala senast samma dag 75 kr/person till Arninge Golf AB; Swischa till 1234193272 eller Sätt in pengar på konto i Den Danske Bank; 1343-140 32 63 + Som referens skriv gärna MG + namn.

Att ta med:
Alla tar med sig en yogamatta eller en handduk + en extra handduk/filt som man kan sitta på vid behov. Bekväma kläder. Varma kläder(om det behövs).

Frågor: Ring eller maila gärna Katrine Renström eller Jenny Hagman                                             katrine.renstrom@gmail.com eller tel 070-24 55 183
jenny@hagmangolf.se eller tel: 070 631 17 43

Lämna ett svar