Stärk ditt självförtroende och din självkänsla!

Under hösten 2020 har du kunnat följa mina sk Zoomträffar på torsdagar. Här har du kunnat ställa dina frågor eller funderingar om mental träning, fysträning, golfträning, ledarskap, yoga och annat du funderat över. Jag har även haft ett tema för varje träff och i den här inspelningen handlar det om självkänsla och självförtroende. Jag går då igenom de 9 övningar för hur du stärker din självbild som finns med i min bok ”Stolt, stark och säker -en bok om helhetsträning för golfare”. Välj ut några av övningarna och börja träna regelbundet så kommer du att märka skillnad i både ditt självförtroende och din självkänsla inom bara några veckor. Du kan köpa boken hos www.buenavida.se om du inte redan har den och hör av dig för frågor eller funderingar. Du hittar inspelningen på länken nedan. Trevlig lyssning!

OBS! Dessa Zoomträffar har nu uppehåll och fortsätter igen i februari. Däremot kommer jag ha en workshop i november/december med samma upplägg, men då något längre. Om du vill vara med så anmäl dig på info@jennyhagman.com med ämnesraden ”Zoomträffar”. Varmt välkommen!

PS. I min facebookgrupp ”Stolt, stark och säker – träning för mental hälsa och balans” så håller jag ett livestreamat yogapass varje onsdag som sedan ligger kvar tills på söndagen. Just nu har jag ett pass med temat Självförtroende och självkänsla som ligger kvar hela veckan pga höstlov. Varmt välkommen att testa genom att anmäla dig till gruppen som du hittar på Facebook Ds.

Lämna ett svar