Du visar för närvarande 6 bra övningar för rörlighet och balans!

6 bra övningar för rörlighet och balans!

När jag var med i programmet the Teeparty pratade vi bland annat om fysträning för golfare och om att det fanns ont om information om hur man kan träna under vintern på ett enkelt sätt. Jag tror på enkla, effektiva övningar som inte är för många. Till Röhnisch Golf School gjorde jag därför några program med 6 övningar i varje program och här ovan ser du programmet för rörlighet och balans. Att träna just rörlighet och balans är lika viktigt som att träna styrka och det är perfekt att göra det nu under vintern då du kanske har mer fokus på inomhusträning.

Gör övningarna i rad och upprepa 1-3 ggr några gånger i veckan (helst 2-3 gånger för att se ett resultat:-).

Lycka till och hör gärna av dig för frågor!

Lämna ett svar