Du visar för närvarande Podcastinspelning – Green och Kallin

Podcastinspelning – Green och Kallin

Green Kallin
Emma Green (till vänster) och Camilla Kallin (till höger) har känt varandra länge och sedan en tid tillbaka jobbar de tillsammans med bland annat föreläsningar i bla ämnet ”Prestera med glädje”.

I måndags åkte jag till Göteborg för att träffa dessa två inspirerande och proffsiga kvinnor; Emma Green och Camilla Kallin. Sedan en tid tillbaka jobbar de tillsammans bland annat vad gäller föreläsningar där ett av områdena är att ”Prestera med glädje”. Med Emma’s bakgrund som en av Sveriges genom tiderna bästa höjdhoppare och Camillas bakgrund både som tränare och hög chef och ledare i stora organisationer har de båda stor erfarenhet inom området idrott och ledarskap som min podcast handlar om. De kompletterar varandra väldigt bra och jag ser fram emot att följa deras resa framöver och jag hoppas att du får möjlighet att lyssna till någon av deras föreläsningar.

Emma Green, Camilla Kallin, Jenny Hagman
Jag fick låna ett rum utav reklambyrån Concept Agency i Göteborg och vi hade en härlig pratstund om både idrott, ledarskap, målsättning och hur man kan prestera på topp och må bra på vägen!

Vi pratade om de bådas bakgrund, lärdomar av misstag, nycklar till framgång och hur man bäst hittar balansen mellan jobbet och livet i stort. Att kunna prestera på topp och må bra på vägen helt enkelt. Vi pratar också en hel del om hur vana idrottare är att sätta upp tydliga mål och hur svårt det verkar vara att göra samma sak inom näringslivet och andra organisationer utanför idrottsvärlden. Det blir lätt otydligt och med det blir det väldigt svårt både ledare och medarbetare att springa i rätt riktning.  I avsnittet diskuterar vi möjliga lösningar till hur detta skulle kunna bli lättare.  Jag ser fram emot att presentera detta avsnitt i december (förhoppningsvis:-)), så ha tålamod så får ni lyssna till hela avsnittet inom kort.

Ha en skön helg!

 

 

Lämna ett svar