Du visar för närvarande Anta utmaningen-Black Tee Challenge!

Anta utmaningen-Black Tee Challenge!

broh0108

Förra året, när jag fortfarande jobbade som VD på Birdie Golf Tours hade vi förmånen att ha ett lag med i the Black Tee Challenge på Bro Hof Slott. Vi hade tre spelare klara och lät sedan en person ansöka om den fjärde platsen. Då fick vem som helst skriva in till oss och berätta varför vi skulle välja just den personen. Vi fick in över 100 ansökningar! Jättekul och efter att ha läst igenom alla ansökningar valde jag ut en person och vi hade en fantastisk dag på Bro Hof. Nu kommer Birdie Golf Tours att vara med igen och denna gång jobbar jag ju inte på Birdie längre, men istället är jag med i uttagningen och väljer ut tre av fyra spelare under en öppen audition. Nedan ser ni mer info från Birdie Golf Tours. Hoppas vi ses nu på onsdag den 8 juni!


Kom med i Birdie-laget på Black Tee Challenge på Bro Hof den 21:a juni!

Svart tee på Bro Hof är den ultimata utmaningen i golf. Och skoj är det. Vi behöver 3 st långtslående lagkamrater till Birdie-laget.

Öppen audition på Danderyd Golfcenter den 8:e juni. 

Kom mellan 17.30 och 19.30.

Vi har öppen audition med Jenny Hagman som lär er att slå längre. Jenny, tidigare VD på Birdie Golf Tours, har vunnit SM i long drive och jobbar nu som coach inom bl a golf och mental träning. Jenny ger tekniska och mentala tips för att slå längre klockan 18.00, 18.30 och 19.00.

De tre mest långtslående vinner en plats i Birdie-laget på Bro Hof Stadium Course den 21:a juni från svart tee.

Alla som vill lära sig att slå längre är välkomna. Givetvis är detta kostnadsfritt.

Lämna ett svar