Du visar för närvarande Inspiration!

Inspiration!

Denna vecka träffade jag två av mina favoritanläggningar i Europa, Evian Resort och Terre Blanche. De var i Stockholm på sitt årliga besök och det är alltid lika intressant att höra hur de ständigt jobbar med att utveckla sina anläggningar för att bibehålla sin höga kvalitet. De är Frankrikes, och förmodligen Europas, två bästa anläggningar. Träningsområdena och golfbanorna är fantastiska både vad gäller miljö och kvalitet, servicen och maten håller högsta kvalitet och båda anläggningarna kännetecknas av lugn och ro och harmoni då de ligger belägna invid fantastiska naturområden (Evian invid Genevesjön och med alperna ett stenkast ifrån och Terre Blanche som ligger mitt i Provence och bara ca 40 min från Cannes). Spa anläggningarna är också av högsta kvalitet och en perfekt avslutning på dagen efter en runda golf.

I maj åker jag tillsammans med Helen Alfredsson till Evian för vårt Training Camp (13-16 maj) och vi ser verkligen fram emot det. Det är endast två platser kvar, så boka in dig om du vill följa med (HÄR hittar du mer info). Förmodligen blir det en resa till Terre Blanche i år också, men inget är bestämt. Jag håller er uppdaterade!

Nedan är en video från Terre blanche och sedan lite bilder från Evian Resort. Enjoy!

https://en.terre-blanche.com/galerie-video/Terre%20Blanche/index.html

Evian Royal Palace
Royal Palace är ett av två hotell som finns på Evian Resort. Det är helt nyrenoverat och det 5 stjärniga alternativet
Royal Palace2
Infinity poolen på Royal Palace
Royal Palace 3
Utsikten från ett av rummen på Royal Palace
Evian academy
Träningsakademin är fantastisk med Genevesjön precis invid. Lugnet som infinner sig gör att golfare får en bättre timing i sina slag när de spelar och tränar här:-).
Evian academy1
På akademin kan man träna från grästee eller från mattor
Evian ermitage
Ermitage är det andra alternativet vad gäller hotell på Evian Resort. Det är fyrstjärnigt, men håller en 5 stjärnig standard. Det är lite mysigare och något mindre, men det blir också lite mer personligt enligt mig.

Evian golf course

 

Lämna ett svar