Du visar för närvarande Har du kommit igång med träningen?
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du kommit igång med träningen?

Nytt år, nya möjligheter:-). Det är bara ca 4 månader kvar tills säsongen drar igång igen och det är nu en perfekt tid att börja känna lite på svingen igen. Det är nu också perfekt att fortsätta/börja med din rörlighet och styrke träning för längre och rakare slag till säsongen!

Bålstyrka, rörlighet mellan över-underkropp, balansträning och träning för hållningen är några bra exempel på träning för golfare. Vill du ha personlig guidning så kör jag själv igång en kurs i detta den 2 februari på Stadionkliniken (endast 4 platser finns och det är 2 platser kvar:-)). Här nedan är mina två filmer för bättre hållning och bålstabilitet, 6 övningar i varje film! Enjoy!

6 övningar för bättre hållning!

6 övningar för bättre bålstabilitet!

 

Lämna ett svar