Kursstart i Mental träning den 2 september!

Söndagen den 2 september kl. 17.00-18.30 startar jag nästa kurs i mental träning! 

Denna kurs är tänkt för dig som vill lära dig hur du gör för att prestera på topp och för att behålla lugnet på vägen. Du lär dig att fokusera och koncentrera dig i stressade situationer och hur du blir en bra ledare både för dig själv och andra genom att börja just med dig själv. I denna mentala träningskurs lär jag dig använda olika verktyg så att du kan träna dig själv från grunden för att hålla i längden. Verktygen innebär träning av din självbild, målbilder, målprogrammering, avspänningsträning och träning för din koncentration.

Kursen passar dig som är golfare och icke golfare! Här kommer mer detaljer:

När: Söndagar kl. 17.00-18.30 från och med den 2 september och 6 ggr totalt (uppehåll den 30/9) på Brahegatan 42, InMo Medveten Träning 

Kostnad: 2595 kr inkl. material med övningar och fyra nedladdningsbara träningsprogram, samt en kostnadsfri entré till valfritt gruppträningspass på InMo (välj mellan yoga, pilates och fysträning, mer info på www.inmo.se). Anmäl ditt intresse och boka din plats till jenny@hagmangolf.se. Max 10 deltagare!

Vill du läsa om några referenser från de som deltagit tidigare så hittar du dem här!

OBS! Sista anmälningsdag är den 28 augusti!

Lämna ett svar