Du visar för närvarande Häng med på Instagram @jenny_hagman

Häng med på Instagram @jenny_hagman

Collage instagram Jenny

Om du vill hänga med och få tips och råd lite oftare kring träning, coaching och annat smått och gott så är du välkommen att följa mig på instagram @jenny_hagman. Här är en liten sammanfattning från oktober månad:

1) Jag fick en fantastisk inbjudan till Pro Am dagen inför Portugal Masters och det var otroligt kul att få komma in bakom kulisserna och se proffsen in action. Vi startade med en lunch med utsikt över rangen och jag noterar vilket bra tempo och fokus alla spelare har. 2) Att återkoppla och följa upp både coaching, träning och resor tar sin lilla tid, men det är otroligt viktigt och jag lägger in lite tid varje vecka för att hinna med. 3) Laget jag spelade med i Pro Am laget innehöll förutom proffset Simon Kahn och Lagergren den trevliga och proffsiga VD’n för Golfplaisir, Peter Browall, samt Jorge Carreira ifrån sportkanalen Sport TV i Lissabon. Spännande diskussioner hade vi under rundan. 4) Portugal stod verkligen på schemat nu i oktober och i början av månaden åkte jag med 14 härliga resenärer till Royal Obidos, strax utanför Lissabon. Här tränar vi stationsträning på grunderna på rangen. 5) Med till Royal Obidos var näringsexperten Marlene Gustawsson och hon höll sin spännande och inspirerande föreläsning om vikten av gröna smoothies i våra vardagsliv. Väldigt bra (läs mer och få recept på www.optimal-halsa.se) 6) Poddinspelningarna rullar vidare och denna månad var det dags att prata med Helen Alfredsson! Spännande, intressant och inspirerande och väldigt mycket klokheter ingick i detta avsnitt. Lansering satsar vi på i december så stay tuned!

Önskar dig en härlig helg!

Lämna ett svar