Du visar för närvarande Resan till Portugal – nu med ännu mer expertis!

Resan till Portugal – nu med ännu mer expertis!

Utsikt klubbhuset

Den 6-10 oktober åker jag till Portugal och Royal Obidos på höstens träningsresa.  Royal Obidos blev vald till Europas bästa golfresort 2015 och jag kan bara hålla med om att detta är ett grymt bra ställe. Hotellet har bara 39 rum och är personligt och exklusivt. Träningsområdena är mycket bra och banan är en av Portugals bästa. Vi kommer att träna i grupper om 10 personer och vi spelar och tränar i tre dagar. En av kvällarna håller jag i en föreläsning där ni får reda på hur ni kan förbättra ert golfspel långsiktigt med fokus på grunderna i tekniken, fysiken och hur du hittar lugnet på och av banan.

Med på resan som värd är Ola Lauritzon som är GI Guru med svenska folket, men också medgrundare till JoyRide travel som är teknisk arrangör av resan. Nu kan jag också meddela att näringsterapeuten och ”gröna smoothies drottningen” Marlene Gustawsson (läs mer om henne HÄR) hänger med på resan. Marlene kommer vid ett tillfälle att göra just gröna smoothies till er och även berätta om hur ni bäst laddar vad gäller mat inför golfrundan.  En helg full med träning, inspiration, kunskap och god mat i en härlig miljö alltså. Jag hoppas du vill och kan följa med! Läs mer och anmäl dig HÄR! 

Varmt välkommen!

Rangen vid hotellet
Härlig range på gräs precis invid hotellet!
Spa
Detta är spa delen på hotellet!
Restaurangen
Restaurangen erbjuder otroligt god mat och de jobbar med lokala och färska råvaror.
Hotellrum
De 39 rummen på hotellet är mycket vackert inredda av nidredaren Philippe Starck. De har även här använt mycket lokala produkter.
Vacker bild bana
Vacker bild över Royal Obidos GC
resor_slide3
Det blir ett yogapass under helgen också. Jag kommer i april att vara utbildad medicinsk yoga instruktör och tänkte köra ett pass när vi är på plats:-).

 

Lämna ett svar