Du visar för närvarande God fortsättning och lite nyheter
(C) Photo by Jacob Sjöman. jacob@sjomanart.com

God fortsättning och lite nyheter

Jag hoppas att ni har haft en härlig och lugn jul och ÄNTLIGEN kom ju snön! Härligt tycker i alla fall jag!

Under lite lugnare dagar är det skönt att reflektera och för min egen del har jag gått igenom och njutit av att tänka tillbaka på alla höstens olika projekt som jag hållit på med. En mindre del av dem är mitt deltagande i Golfway; en ny mötesplats för golfare, golfklubbar och coacher. Äntligen har denna sida gått Live. Mitt eget deltagande handlar om att jag tillsammans med ca 12 andra coacher delar  med mig av träningstips och lektioner inom allt som har med golfträning att göra. Just nu kan du se några av filmerna utan kostnad, men inom kort kommer de att kunna njutas av till en mindre månadskostnad.

HÄR kan du läsa mer om Golfway och inom kort får du veta lite mer om vilka nyheter som är på gång inför 2016. Ha en härlig fortsatt vecka!

HÄR är en direktlänk till mina egna filmer på Goflway. Enjoy:-).

Bilderna nedan tog Jacob Sjöman för Golfway på Bro Hof i höstas. Ljuset var otroligt bra och det var riktigt kul att jobba med honom.

(C) Photo by Jacob Sjöman. jacob@sjomanart.com
(C) Photo by Jacob Sjöman. jacob@sjomanart.com
(C) Photo by Jacob Sjöman. jacob@sjomanart.com
(C) Photo by Jacob Sjöman. jacob@sjomanart.com
(C) Photo by Jacob Sjöman. jacob@sjomanart.com
(C) Photo by Jacob Sjöman. jacob@sjomanart.com

 

Lämna ett svar