Du visar för närvarande Stockholm i mitt hjärta

Stockholm i mitt hjärta

Stockholm har blivit starkare, i sin gemenskap, i kärlek, i sin tillit till de organ som ska skydda oss från faror och från skador, polis, militärer och sjukvård och framförallt så dök det upp gömda hjältar i många människor. Det är mycket känslor hos många så här efter dådet och alla känner olika inför händelsen. Vissa känner vrede, ilska, men de flesta kan också känna av den otroliga styrka vi alla upplevde i hur Stockholm reste sig tillsammans och visade varandra medkänsla, kärlek och solidaritet. Vi kände också att världen var med oss och att ingen står ensam i allt detta!

Det finns 99 % goda människor i världen och den sista % kan göra enorm skada, men vi får inte glömma att det goda alltid segrar i slutändan. Det har den alltid gjort och kommer alltid att göra.

Jag önskar dig en fortsatt skön vecka och har du vägarna förbi Kungsträdgården så har körsbärsblommorna börjat slå ut! Vackraste stället i Stockholm just nu tycker jag!

Kram!

Lämna ett svar