Marlene Gustawson om Juice Fasta

För första gången gör jag en juice fasta på 3 dagar med Juica.se. Det är nu dag 2 och jag känner mig pigg och relativt mätt, trots att det kurrar i magen. Jag tänker också en hel del på vad jag ska äta när jag är klar på lördag och kaffet är det jag saknar mest:-). Idag var jag och Marlene Gustawsson (näringsterapeut, författare och gästförfattare i min bok Stolt, stark och säker) på Bromma flygplats i Flyg Bra’s lounge och signerade böcker och Marlene gjorde nyttiga juicer. Då passade jag på att fråga henne några saker kring juicefasta och varför det ska vara så bra. In och kika och följ gärna Marlene på @marlenegustawson för recept och så hittar du några i min bok också och är du nyfiken på vad den här juicefastan är som jag  håller på med så kan du läsa mer hos Juica Sverige.

Trevlig fredag och helg!

 

Lämna ett svar