Du visar för närvarande Något att se fram emot!

Något att se fram emot!

Jenny, Lotta och Elin
Bilden är från Wermdö GC och tagen av Sophie Odelberg för Röhnisch Vårkampanj. På bilden ser du förutom mig, Lotta Wahlin och Elin Samuelsson, två härliga spelkamrater!

Jag fick ett mycket bra råd av en viss person för länge sedan. Han pratade om vad man behöver för att vara lycklig och hade tre råd:

  1. Se till att ha något att göra
  2. Se till att ha någon eller några att älska
  3. Se till att ha något att se fram emot

Jag tycker att det är tre mycket bra och tänkvärda råd och jag brukar då och då påminna mig om dem. Jag gillar också början av varje råd: ”Se till att” för det är ju just du som är herre på täppan vad gäller ditt liv och dina val, eller som Lars-Eric Uneståhl säger; Livet är ett ”gör-det-själv projekt”!

Just nu har jag jobbat en del kring det tredje rådet, att ha något att se fram emot och en av de saker jag verkligen ser fram emot är ljusare tider, våren och att golfbanorna ska öppna. Jag ser då fram emot att få spela golf och promenera runt på det gröna gräset med mina spelkompisar och förhoppningsvis utan regnkläder och underställ:-).

Ha en fin helg!

Lämna ett svar