Du visar för närvarande Träna din hållning! 6 bra övningar!

Träna din hållning! 6 bra övningar!

Träna din hållning
Denna film med 6 bra övningar för din hållning spelade vi in på Arninge GK i höstas. Det var kallt, men en vacker hösteftermiddag:-). Klicka på bilden så kommer ni till filmen på golfway.se.

Denna tid på året är perfekt att träna fysträning och rörlighets träning för att göra dig redo inför golfsäsongen. När det gäller fysträning för golfare så brukar jag alltid börja med att se över hållningen hos mina elever. Har du en stark god hållning till vardags så har du alla förutsättningar att även ha  en stark och hållbar uppställning när du spelar golf. Om du har en bra hållning i din uppställning så kan du rotera bättre och lättare och det blir då också lättare att repetera din svingrörelse oftare.

I filmen ovan som jag gjorde med Golfway i höstas visar jag mina 6 bästa övningar för att förbättra din hållning. Gör dessa övningar 1-3 varv och upprepa 2-3 gånger i veckan så kommer du snabbt se ett resultat! Klicka på bilden så kommer du till filmen på golfway.se.

Lycka till!

Lämna ett svar