Du visar för närvarande 6 bra övningar för en bättre hållning!

6 bra övningar för en bättre hållning!

IMG_7721

Visste du att din hållning påverkar hur du andas väldigt mycket. Ju stoltare och rakare din hållning är, desto friare luftvägar får du och syret kan då lättare nå upp till hjärnan och ut till kroppens alla celler. När du förser hjärnan med tillräckligt med syre så utnyttjar du den på allra bästa sätt och får tillgång till alla dess funktioner och både din vänstra och högra hjärnhalva blir aktiva (om du blir stressad eller andas ytligt tar ofta din dominanta hjärnhalva över och om det är den vänstra blir du mer analytisk och detalj orienterad och om det är den högra blir du mer helhetstänkande och missar detaljerna. Det bästa är alltså när du har en balans och båda hjärnhalvorna är aktiva:-)). En bra hållning skyddar också din rygg från skador och du får en bättre uppställning och kan svinga enklare och bättre!

Så, här kommer därför ett träningsprogram med mina 6 bästa övningar för att förbättra din hållning. Jag gjorde dem med Röhnisch till Röhnisch Golf School och övningarna kan du göra varje dag, men försök göra dem minst 2-3 ggr/veckan för att se ett resultat. Du behöver bara göra varje övning i programmet en gång och det tar totalt ca 15-20 min!

Kör hårt:-)

 

Lämna ett svar