Du visar för närvarande Samarbeta för framgång!

Samarbeta för framgång!

 

Jenny och United Influencers

Det är säkerligen inte första gången du har hört det, men jag säger det igen; Tillsammans är vi starkare. När du samarbetar med en eller flera personer eller företag ökar inte bara din och dina partners kreativitet utan också ditt och deras välmående. Det är både roligare och mer lukrativt att dela på framgångar tillsammans och det är också tio gånger lättare att ta en motgång tillsammans. Motgångar är ju egentligen bara lärdomar och det kan du och dina partners påminna varandra om när det väl händer.

Det gäller dock att hitta samarbeten med de som har liknande värderingar som du själv har, att ni vill samma sak och att det ”känns rätt” under era första möten. Det finns ett bra exempel ang. första intrycket av en potentiell partner i den klassiska boken ”Att leva och verka till 100 %” (7 habits of highly effective people). Författaren Stephen Covey har undersökt just vikten av hur det ”känns” i det första mötet och om magkänslan visar dig att det är något som inte känns rätt så är det viktigt att lyssna på det. Om du ändå går vidare med samarbetet och går emot magkänslan så är det enligt Stephen i princip 99 % chans att det inte blir bra.

Vad gäller mina egna samarbeten så är jag otroligt glad att vara en av teamet i United Influencers (som nu också har en ny fräsch hemsida)! De är proffsiga, i framkant vad gäller allt som har med marknadsföring i social media att göra och de har ett starkt team hos sig! Jag ser fram emot många roliga och framgångsrika samarbeten tillsammans med dem.

Ha en härlig vecka!

Lämna ett svar