Glöm inte att kontrollera ditt grepp!

Jenny föeläser
Här går jag igenom greppet på en föreläsning på Röhnisch Brand Store.

”Varje år lär jag mig att spela golf igen”, sade Ben Hogan då han var som bäst. Det han syftade på var att han varje år om och om igen gick igenom grunderna i sin sving. Oavsett om du är proffs eller amatör är detta alltså viktigt. Och den viktigaste av grunderna är greppet! Greppet påverkar både riktningen och längden i dina slag. Det är fortfarande en del tid kvar innan säsongen börjar här i Sverige så ta chansen att kontrollera ditt grepp redan nu så är du redo när säsongen börjar. Jag har gjort några filmer om just hur du kan kontrollera greppet, bland annat med Golf Way. HÄR hittar du den! Kolla in den och hör gärna av dig om du har några frågor!

https://golfway.se/videos/2623/?scroll=yes

Lämna ett svar