Du visar för närvarande Från nuläge till önskat läge

Från nuläge till önskat läge

Yoga för lugn och ro
Vad är ditt önskade läge? Kanske fullständig sinnesro?

Som coach både inom näringslivet och i golf-och träningsvärlden jobbar jag med människor som vill komma från ett nuläge till ett önskat läge. Ibland är det inte alltid lätt att veta vad det önskade läget är, det kan till och med vara så att det är någon annans önskade läge som du valt som ditt önskade läge. Det viktiga är därför att gå igenom just vad DITT önskade läge är. En bra övning för att ta reda på vad du själv vill är att lägga ned 10 minuter på att skriva ned allt du vill ska hända under detta år, och sedan 10 minuter på vad du vill ska hända inom en tre års period.

Tänk på följande frågor för att komma igång; Vad känner du innerst inne att du behöver och vill just nu? Vad önskar du dig vad gäller din familj, relationer, nära vänner? Vad önskar du vad gäller din hälsa? Vad önskar du vad gäller ditt boende? Ditt jobb? Osv. Börja som sagt med att tänka kortsiktigt (i år) i 10 min och skriv ned allt du kommer på. Kör sedan ett längre perspektiv (3-årsplanen) och kör 10 minuter och skriv ned allt du kan komma på!

Skriv ned allt i en fin bok med ett gäng blanka sidor och ha så kul!  Every journey begins with a first step:-).

Ha en fin måndag!

Lämna ett svar