Fyra timmars arbetsvecka!

Nu är det semestertider och förutom att njuta av att bara vara ledig, spela golf, äta gott, bada, spela tennis eller vad ni nu tycker är skoj så hoppas jag att ni har en riktigt bra bok att läsa. Semester och sommar är för mig en perfekt tid att inspireras av en härlig bok. Just denna gång har jag fastnat för boken ”Fyra timmars arbetsvecka” av Timothy Ferriss. Hans ord och lärdomar i denna bok är riktigt spännande och inspirerande att läsa, speciellt om man lockas av att försöka jobba mer effektivt för att frilägga tid, utan att minska sina inkomster!

Livet är för kort för att slarvas bort och denna bok kanske kan hjälpa dig på traven att ta steget till att göra det du verkligen drömmer om:-). Testa vet jag och läs den! Skriv gärna tillbaka vad ni tyckte om den!

Hur går det med er golf förresten? Behöver ni tips eller råd om några speciella slag? Gå in på www.golf.se och sedan till Golfskolan. Här finner du säkerligen svar på det du söker.

Vi hörs snart igen!

20120708-221254.jpg

Lämna ett svar