Fredagsmys

Nu är det fredag och den dag i veckan jag gillar bäst! Det är liksom fredagsmys. Fredagen är också en dag jag tycker man ska klappa sig på axeln och tänka på vilka bra saker som har hänt och som du har gjort under veckan. På fredagar brukar jag tänka på de tre saker som jag själv tror är viktiga för att känna sig lycklig:

1. Att tänka på sitt jobb som att det inte är ett jobb. Jag vet, alla jobbar inte med sin hobby och alla brinner inte för sina jobb, men kanske kan man använda lite härlig positiv psykologi och försöka se jobbet som något som du gör för att tex ha råd att åka på en härlig resa, att kunna gå den där kursen du längtar efter, eller som ett steg mot att kunna köpa ditt drömhus…. Testa vet jag!

2. Umgås med nära och kära. Fredagar är en perfekt dag för detta.

3. Att ge åt andra. Tex så känns det väldigt härligt att vara UNICEF världsförälder och läsa deras månadsbrev om vad våra bidrag verkligen gör för skillnad. På fredagar brukar jag också tänka på vad jag gjort för någon annan under veckan och vet ni, det känns riktigt kul när man kommer på att man faktiskt gjort en hel del.
Genom att tänka på ovanstående blir det av någon anledning lättare att leva i nuet och att njuta av varje stund!
Så, nu tar jag helg och önskar er alla en riktigt skön sådan!

Lämna ett svar