TU Golfskolan är igång för fullt

Nu har TU golfskolan hållit igång i två dagar. Grupperna tränar på förmiddagen och spelar på eftermiddagen, eller tvärtom. Igår kväll träffade jag på Helena Sterner som har åkt ned hit tillsammans med tio tjejkompisar. Alla har handikapp mellan 5 och 20 och de berättar att de har åkt med pga att de har hört så mycket gott om golfskolan, samt pga att några av tjejerna varit med tidigare och varit supernöjda. Jag frågar Helena vad hon har för förväntning av veckan: ”Framförallt vill jag veta vad jag ska träna vidare på när jag åker hem”, svarar hon. Lotta Ekström sitter bredvid och lägger till att hon vill träna mycket närspel. ”Det jag tycker är toppen med denna golfskola är att man får lära sig flera olika typer av slag, som tex vilket slag jag ska använda när jag ligger 40 meter från green osv.”, säger Gunnel Wirsen som är den tredje tjejen i gänget som jag träffar. ”Men nu måste vi gå och lägga oss så vi orkar upp imorgon”, säger Helena och så försvinner de iväg.

Mot slutet av veckan följer vi upp om deras förväntningar har uppfyllts.

Lämna ett svar