Första träningstipset från TU 2012

Det är nu bara några timmar kvar innan resenärerna anländer till TU Golfskolan 2012 här i Turkiet. De 24 tränare som är med i år är laddade och deras golfskola är färdig planerad. Nu är det bara golfarna som saknas. Tränarna jobbar tillsammans i små grupper om sex och jag passade på att fråga en av grupperna om deras bästa träningstips som de vill ge sina elever denna vecka:
Svaret var ett enstämmigt ”Spela mycket golf och ha helheten i fokus”. Just denna grupp (bestående av Bertilsköld, Eriksson, Stålebring, Modig och Robinsson) har just helheten som tema under veckan. Deras elever kommer att få ta del av både teknikträning med fokus på grunderna, kostråd, mentala övningar samt lite fysträningstips. Verkligen något att se fram emot för deras elever. Ska bli spännande att följa!

Lämna ett svar