Influensan slog till!

För en vecka gick jag glad i hågen nere i Halmstad på PGA’s utbildningsvecka och såg fram emot en helg av många bra föreläsningar. Och så pang sade det och influensan slog till med full kraft. Feber i sex dagar och först nu är jag på benen igen.

En klok läkare berättade detta för mig ang. Influensan: Tre dagar slår den till, tre dagar står den still och tre dagar gör den vad den vill. Nu har det gått en vecka och det verkar nu som att han bestämt sig för att ge sig av. Skönt!

Så, ingen träning har det blivit och efter en släng av Herr influensa så får man ge kroppen tid att återhämta sig och samla krafterna igen. Men snart så kör vi igen.

Tills jag återkommer med några träningstips igen rekommenderar jag er att läsa denna bok: ”Perfekt Hälsa” av Depak Chopra. Den ger en mycket intressant bild av hur man kan uppnå just en perfekt hälsa. Trevlig helg!

20120317-084135.jpg

Lämna ett svar