Löpning!

Löpning blir allt mer populärt, vilket gläder mig mycket. Löpning är en fantastisk sport. Den förbättrar din kondition, stärker din kropp och får också igång dina endorfiner, vilket får dig att må riktigt bra även mentalt (efter rundan i alla fall;-)). Nu är det väl så att alla inte finner löpning som det bästa sättet att träna upp sin kondition. Därför ska det bli intressant att följa programledaren Malou i programmet ”Efter tio” (som jag har förmånen att kunna se som mamma ledig) som genom hjälp och coaching av Malin Ewerlöf ska övervinna sin tvekan till löpning. Uppföljning kommer på detta!
För dig som gillar löpning rekommenderar jag boken ”Vad jag pratar om när jag pratar om löpning” av Haruki Murakami. Grym!
Nu ska jag ut och springa på vackra Kungsholmen. Vi kanske ses i spåren!

Lämna ett svar