Du visar för närvarande Följ mig gärna på Instagram @jenny_hagman

Följ mig gärna på Instagram @jenny_hagman

Instagram moments Mars

Om du vill få lite tips, råd, inspiration och kunskap kring allt från golfträning, fysträning för golfare, mental träning, resor mm så får du gärna följa mig på instagram på @jenny_hagman. Jag brukar lägga upp något var och varannan dag och hit kommer även mina inbjudningar till olika events innan jag lägger upp dem här eller i nyhetsbrevet.

Ovan är lite bilder från februari och mars med bland annat bilder från Röhnisch golfkampanj tagna av proffsiga sportfotografen Sophie Odelberg.  Bilderna från stranden är från Marocko och Mazagan dit jag åkte på årets första träningsresa. Texterna till bilderna hittar du som sagt på kontot:-). Varmt välkommen!

Lämna ett svar