Du visar för närvarande Följ mig gärna på instagram @jenny_hagman

Följ mig gärna på instagram @jenny_hagman

Jenny på instagram

1. Jag höll i några morgon yoga pass på Saltarö i somras. Solen sken varje morgon när vi körde och det blev en underbar start på dagen. 2. Den 20:e augusti är det dags för en tjejträningsdag på Bro Bålsta GK. Jag ser fram emot att träffa alla er som anmält sig:-). 3. När provade du något nytt senast? Oavsett vad du gör för något nytt så ökar det din kreativitet och du öppnar dina sinnen.  I somras började jag spela tennis och tog även några lektioner. Superkul och lärande:-). 4. Om du vill komma igång med din träning så har jag gjort flera bra övningsprogram bland annat med Röhnisch. Du hittar övningarna för tex en bättre hållning och en starkare bål på Röhnisch Golf School HÄR. 5. Hösten innebär en massa spännande nyheter och jag ser fram emot att komma igång efter ledigheten. Bland annat kommer jag att fortsätta att jobba med United Influencers och deras härliga nätverk av inspirerande och spännande profiler och jag är väldigt stolt över att vara en utav det här gänget 6. Hösten innebär spännande projekt och jobb och samtidigt börjar min äldsta son i 1:a klass, min minsting gör sitt sista år på förskolan och min man har ett nytt jobb med en hel del resor.  Jag vill inget hellre än att vara en närvarande mamma, samtidigt som jag brinner mycket för mitt jobb. Efter en mindre kris förra året har jag nu lärt mig att prioritera meditation, yoga och djupandning varje dag. Det ger mig starka nerver och ett lugnt sinne. Det tillsammans med att prioritera en stunds planering en gång i veckan gör att jag numera kan koncentrera mig på jobbet när jag jobbar och på hemmet, barnen och mannen när jag är ledig:-). På mitt instagram konto försöker jag dela med mig av mina tips som jag tycker fungerar för att behålla lugnet i tillvaron.

Ha en skön vecka!

Lämna ett svar