Du visar för närvarande Together we are awesome!

Together we are awesome!

Rohnisch_golf_

I höstas var jag, tillsammans med mina fd proffskollegor Elin Samuelsson och Lotta Wahlin, med och gjorde en reklamfilm för Röhnisch i samband med deras Together Initiativ. Det är ett riktigt härligt initiativ med målet att inspirera fler att träna tillsammans, oavsett om det är golf, löpning eller någon annan sport. Vi spenderade en heldag på Bro Hof Slott GC och här är några bilder därifrån. Röhnisch Golf School är också en del av detta Together Initiativ och i vår kommer skolan tillbaka. Jag hoppas att du då hänger med och blir inspirerad att börja träna inför säsongen tillsammans med dina kompisar eller familjemedlemmar eller annan nära och kär person. Om du inte redan anmält dig kan du göra det HÄR! 

Ha en härlig helg!

Rohnisch_golf_3

Rohnisch_golf_2

Rohnisch_golf_13

Rohnisch_golf_11

Rohnisch_golf_9

Rohnisch_golf_8

 

Lämna ett svar