Du visar för närvarande Se ljuset i mörkret!

Se ljuset i mörkret!

Skärmavbild 2016-07-15 kl. 13.45.21

Ännu en tragedi kommer efter idag att läggas till historien. Så många oskyldiga liv som går till spillo pga en enda människas verk. En dag som denna är det viktigt att se ljuset i mörkret och jag är glad att jag i förrgår lyssnade till utrikeskorrespondent Terese Christianssons vinterprat i P1 från i vintras. Hon berättar om sina möten med människor i de mest krigsdrabbade länderna i världen, om hopp och glädje och att människan är starkare än man tror. Som resande reporter har hon lärt sig att inget är för evigt – inte ens ondska. Här är länken och samla gärna nära och kära och lyssna, eller ta en stund för dig själv. Jag hoppas programmet får även dig att se ljuset i mörkret och att tro på framtiden!

Lämna ett svar