Du visar för närvarande Nyhetsbrev Februari

Nyhetsbrev Februari

Nyhetsbrev februarii med text

Nu kan du läsa mitt nyhetsbrev för februari! Denna månad kan du läsa om hur du kan träna för att bli en både lugn, säker och stark golfare till våren genom att träna både teknik, fys-och mental träning med mig. Ett paketerbjudande finns i nyhetsbrevet! Nästa resa går till Marocco och det redan den 11 februari, men sedan står Evian och Helen Alfredsson Training Camp på tur. Vidare kan du läsa om min kurs online om du inte kan träffa mig personligen. Tillsammans med Inspire me har jag gjort en kurs i golfens grunder i teknik, 3 träningsprogram för rörlighet och styrka, samt mina bästa tips om hur du behåller lugnet på och av banan. Min podcast Idrott-och ledarskapspodden tar nu en paus, men ”stay tuned” för säsong 2! Och så lite annat smått och gott!

Du hittar nyhetsbrevet HÄR! 

Trevlig läsning!

Lämna ett svar