Du visar för närvarande Du missar väl inte Röhnisch Golf School!

Du missar väl inte Röhnisch Golf School!

Röhnisch Golf School

Du har väl inte missat att Röhnisch Golf School, Säsong 3 har satt igång. Varje torsdag i fem veckor får du som är med i golfskolan ett nyhetsbrev med en film med mig där jag ger dig veckans träningspass. Syftet med årets golfskola är att hjälpa dig att sänka ditt hcp:-). Första veckans fokus var att gå igenom ditt sikte och ditt grepp + ett kort träningsprogram för din hållning. Idag kommer vecka 2 ut och då blir det närspel! Golfskolan är kostnadsfri och sponsras av Röhnisch!

Är du inte redan med så kan du anmäla dig HÄR och om du missade vecka 1, så hör av dig så ordnar vi ett extra utskick till dig!

Ps. Golfskolan är på engelska då den går ut till alla Röhnisch kunder i Europa, men hör av dig om något skulle vara oklart eller är svårt att förstå. Ds. 

Ha det gott!

 

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Helene Sjögren

  Hej!
  Jag följde din golfskola förra året och uppnådde 2 av mina 3 mål. Tack för hjälpen. I år fick jag ditt första mejl nu, alltså nr 3. Kan du skicka 1:an o 2:an också?

  1. Jenny

   Hej Helene,
   Vad roligt att du nådde dina två mål! Du hittar årets 1:a och 2:a genom att klicka här! Hoppas du fick mitt svar tidigare också. Ha det bra! Hälsningar Jenny

Lämna ett svar