Träning med den egna kroppen

Nu har andra veckan av mitt 10-veckors program mot en starkare kropp avklarats. Det har blivit två boxningspass, en golfrunda med lite längdträning och en löp runda ( en till löprunda ska det bli på söndag också:-)).

Boxningspassen är grymt bra då jag i princip bara tränar med min egen kropp som motstånd. Mycket armhävningar, situps, dips, chins och olika båltränings övningar gör att min kropp känns starkare på bara två veckor! Det blir också en hel del boxningsteknik träning och det jag tränar mycket på är att jobba mer med höfterna. Precis som man bör göra för att få längd i slagen!

Detta kommer att bli riktigt bra!

Idag är det lördag och det blir en återhämtningsdag efter en lång vecka. Att ladda batterierna på helgen är väldigt viktigt och jag hoppas att ni alla får en lugn och skön helg!
(Nedan är en bild av boxningsklubben där jag nu tränar:-)).

20120929-090757.jpg

Lämna ett svar