Hej!

Varmt välkommen till mitt nyhetsbrev för juni månad. Snart är det midsommar och jag hoppas att du får fira den med dina nära och kära och att vädret i alla fall blir varmare än förra året! Denna månad har jag tagit med lite spännande nyheter om min nya partner Kerstin Florian, nästa tjejhelg på Körunda den 2-3 juli, ett bra träningsprogram för din bålstabilitet och om resorna till hösten. Trevlig läsning och glöm inte att du även kan följa mig på min Blogg, Facebook och Instagram. Varmt välkommen!

NY SAMARBETSPARTNER – KERSTIN FLORIAN

Jag är mycket glad att kunna presentera Kerstin Florian som en av mina partners. Jag lärde känna detta kvalitativa och professionella företag under tiden som jag jobbade som personlig tränare på Sturebadet och har sedan dess använt deras produkter. Jag har nu förmånen att kunna erbjuda dig hela Kerstin Florians sortiment via min hemsida. Jag har även valt ut några av mina favoritprodukter (som en lugnande olja och  solskydd till golfbanan) och ni kommer att få chans att vinna fina priser ifrån Kerstin Florian via mina tävlingar så håll utkik på bloggen och på instagram. HÄR läser ni mer om Kerstin Florian. OBS! Vi har ett erbjudande tom den 30:e juni som du hittar där:-).

Collage Kerstin Florian

TJEJHELG PÅ KÖRUNDA GOLFHOTELL 2-3 JULI

För dig som inte ännu har planerat något i juli så är du varmt välkommen att hänga med på denna tjejhelg. Det blir träning i golfens grunder och närspel och vi tränar och spelar 18 hål både på lördagen och söndagen. Jag coachar er på banan båda dagarna. På kvällen avnjuter vi en god middag på Körundas hotell och söndagen börjar med ett medicinskt yoga pass för den som vill.  Läs mer och boka HÄR och hör gärna av dig om du har några frågor. Max 20 personer.

Om du vill ha lite inspiration och se hur en härlig tjejhelg kan se ut så får du gärna se mitt inlägg från Loka Brunn där Röhnisch arrangerade en golfhelg för tjejer den 17-19 juni. HÄR hittar du mitt inlägg!

Golf på Körunda

TRÄNA DIN BÅLSTABILITET I SOMMAR

Om du har lite tid över i sommar så passa på och kör detta enkla träningsprogram för din bålstabilitet. Genom att stärka din bål förbättrar du din hållning, både till vardags och i din uppställning så att den håller i 18 hål. En stark bål skyddar också din rygg från skador. Träningspasset är från Röhnisch Golf School och den börjar med några tips om bunkerslag (ca 2 minuter) och därefter kommer bålträningen. Kör passet ett varv eller fler om du orkar. Försök upprepa ett par-tre gånger i veckan för att se ett resultat. Lycka till och hör av dig direkt för frågor!

COACHING I PERSONLIGT LEDARSKAP OCH TRÄNING

Coaching
Har du tappat motivationen på ditt jobb? Är du redo för en ny utmaning? Tar stressen över dina ambitioner och din glädje? Att då och då gå igenom sina mål och drömmar är otroligt viktigt för att se till så att du är på en plats där du vill vara. Ibland är det dock inte så lätt att veta vad man vill och inte heller att sätta upp mål, men med lite guidning och träning är det lättare än du tror. Jag hjälper dig att tydliggöra dina mål, hur du ska göra för att nå dem och må bra på vägen. Läs mer och boka HÄR.

Träning
Träna upp din sving och din kropp från grunden så att du blir en hållbar golfare inifrån och ut. Jag jobbar med fysträning för golfare (och coachingen) på InMo på Brahegatan i Stockholm och golfträning kör jag på Golfcenter Danderyd. Läs mer och boka HÄR. 

Jennyx2

RESOR I HÖST – ROYAL OBIDOS, PORTUGAL 6-10 OKT

Royal Obidos Spa & Golf resort är en fantastisk anläggning med ett litet hotell (endast 39 rum) och en egen 18-håls bana, Royal Obidos GC. Hotellet är personligt, lyxigt och har en mycket hög service. Anläggningen blev vald till Europas bästa Golfresort 2015. Under resan blir det en mängd träning med mig i grupper om 10 personer. Det blir även en föreläsning om mental styrka och jag ger dig tips och råd om hur du håller i gång under lågsäsongen både fysiskt och mentalt. Med på resan är arrangören Ola Lauritzon (GI-gurun med hela svenska folket) och näringsexperten och ”gröna smoothies drottningen” Marlene Gustawsson som ger tips och råd om hur du håller energin uppe under rundan. Läs mer HÄR! Vi blir ca 30 personer på resan! Varmt välkommen!

Nästa resa blir den 21-25 oktober och mer info kommer på bloggen inom ett par veckor. 

Clubhouse
Utsikt från klubbhuset på Royal Obidos.

BOKA EN FÖRELÄSNING

Sedan i februari kan du boka föreläsningar med mig. Jag föreläser för ca 20-500 personer och min inriktning är inspiration och kunskap inom entreprenörskap, personligt ledarskap och träning. Läs gärna mer HÄR och för bokning, kontakta oss på info@hagmangolf.se. För frågor kan du maila mig direkt på jenny@hagmangolf.se. Varmt välkommen!

Jenny föreläser

SOMMARLEDIGHET OCH GLAD MIDSOMMAR!

Jag jobbar fram tom den 15:e juli och har därefter sommarledigt fram tom den 15:e augusti. Jag kommer att se över mina mail sparsamt under denna tid. Innan och efter dessa datum når du mig som vanligt på mail eller telefon. HÄR hittar du mina kontaktuppgifter.

Jag önskar dig en riktigt glad midsommar och en skön sommarledighet! Glöm inte att ladda batterierna och att vässa sågen!

PS. Om du ännu inte har upptäckt meditation och dess effekter, samt hur lite som behövs för att komma igång, så rekommenderar jag dig att se på detta TED Talk. Ds.

Glad midsommar!

Glad midsommar