Collage Kerstin Florian

Produkter för hälsa och välmående

Sedan juni 2016 samarbetar jag med Kerstin Florian. Jag har använt deras produkter sedan 2006 då jag jobbade på Sturebadet i Stockholm. Produkterna är fantastiska, välgörande och de får mig att hitta lugnet bland annat genom att jag skapat ett litet ”hemmaspa”. Jag är därför glad att kunna erbjuda även dig att köpa produkter från hela Kerstin Florians sortiment inklusive några av mina favoritprodukter via min hemsida. Vanligen finns de endast i Sveriges (och i 19 andra länders) bästa spa anläggningar och genom att erbjuda dem till er här blir de mer lätt tillgängliga för dig. Här nedan hittar du länken till Kerstin Florians nätbutik och sedan följer lite mer info om företaget, samt mina favoritprodukter.

Gå till butiken för att botanisera  HÄR!

Produkter för ansikte och kropp

Kerstin Florians produktfilosofi är centrerad kring världens fantastiska, helande resurser. De hämtar sin inspiration från naturen och den europeiska traditionen och förenar den med efterforskningar och modern teknik. Genom att de alltid levererar positiva resultat, samarbetar de med flera av världens finaste resort och spa.

Miljö och kvalité

Kerstin själv är född i Sverige och har alltid inspirerats av naturen och den inre energi som finns i alla levande ting. Som företag har de skapat holistiska produkter och behandlingar med högsta respekt för ursprung och kvalité genom att endast använda de bästa, naturliga ingredienserna. Det inkluderar fytoessenser, aromaoljor, mineraler, örtextrakt, alger, marina element och naturlig lera.

De har en långsiktig strategi som innebär att allt de gör ska hålla en hög nivå gällande hållbarhet och miljö. Från produktutveckling och paketering till att göra ansvarsfulla affärsval varje dag och att använda sig av vilt växande, naturliga och ekologiska ingredienser. De är hängivna till att producera säkra, effektiva produkter av högsta kvalité och att använda miljövänliga källor så långt det är möjligt.

Mina favoritprodukter:

771-41-calmmind_15ml_lo

Calm Mind
En lugnande olja som fungerar både i badet och med en lätt massage på spända områden tex i ansiktet. Oljan har en naturligt kraftfull kombination av eterisk lavendel-, pepparmynts- och kajeputolja som bidrar till att rensa sinnet och sätta daglig stress åt sidan. Hjälper till att lindra huvudvärk, stress och anspänningar. Gör då så här: Massera in en droppe på tinningarna och vid näsroten vid behov eller gnid in några droppar i handflatorna. Håll sedan händerna framför ansiktet och ta några djupa andetag.

Fördelar

 • Hjälper till att lindra huvudvärk, stress och anspänningar.
 • Rensar och ger att avslappnat sinne.
 • 4% koncentrerad eterisk olja, 95% ekologisk.

Läs mer och köp produkten HÄR. Pris: 398 kr.

FubBalm_133ml_lo

Fuß Balm
Fot- och kroppscreme med pepparmynta, rosmarin, tall och lavendel. Skönt vid muskel- och ledvärk. Ökar blodcirkulationen och bidrar till en härligt, uppfriskande känsla.

Fördelar:

 • Mjukgörande på spruckna hälar.
 • Uppiggande för trötta fötter och ben.
 • Bra under resa eller längre perioder av stillasittande.
 • Innehåller antiseptiska eteriska oljor som skyddar fötterna och  mjukgör nagelbanden.
 • Perfekt inför och efter golfrundan eller träningspasset.

Läs mer och köp produkten HÄR. Pris: 415 kr.

golfkit 2015 low

Golfarens räddning
Kerstin själv är golfare och har tillsammans med sitt team förpackat tre oumbärliga produkter att användas på golfbanan. De säljs som ett kit till ett förmånligt pris. Kitet levereras med en lyxig presentpåse.

Neroli Water, 30 ml
Detta unika ansiktsvatten med extrakt från neroliblomman återfuktar huden och gör den fräsch. Utmärkt för både ansikte och kropp. Använd som uppfriskande ansiktsspray under golfrundan för att hålla huden återfuktad, kan sprayas ovanpå makeup.

Sun Protection SPF 30, 177 ml
Skydda huden mot UVA/UVB-strålar med denna vårdande solskyddscreme. Naturliga antioxidanter i kombination med kamomill och gurkextrakt lugnar och lindrar huden.

Fuß Balm, 133 ml
Svalkande fot- och kroppscreme med pepparmynta, rosmarin, tall och lavendel. Skönt vid trötta muskler och leder. Ökar blodcirkulationen och bidrar till en härligt, uppfriskande känsla. Skönt efter en heldag på greenen!

Läs mer och köp produkten HÄR. Pris 729 kr (värde 999 kr. Du sparar 270 kr)

NeroliWater_100ml 72

Neroli Water

Passar för alla hudtyper. Detta unika blomstervatten med extrakt från neroliblomman återfuktar huden och gör den fräsch. Utmärkt för både ansikte och kropp. Använd som ansiktsvatten efter rengöring av ansiktet eller som en kroppsspray efter duschen. Åtföljs av fuktkräm. Kan användas även under dagen för att återfukta huden och ge en frisk känsla.

Fördelar

 • Ger näring, återfuktar och lugnar överkänslig hy
 • Främjar cellregenerationen
 • Passar utmärkt under flygresan för att hålla huden återfuktad

Läs mer och köp produkten HÄR. Pris: 379 kr.

Sun_SunProtectionSPF30

Solskydd
Alla golfare vet numera hur viktigt det är att skydda huden på golfbanan.  Detta solskydd innehar ett brett spektra av skyddande ämnen mot UVA/UVB-strålning. Naturliga antioxidanter kombinerat med kamomill- och gurkextrakt lugnar och återfuktar huden.

Fördelar:

 • Innehåller antioxidanter och solskydd för dubbelskydd mot förtidigt åldrande
 • Ger fukt till huden så att huden känns mjuk och len
 • Lätt i konsistensen som gör att den är lätt för huden att absorbera
 • Att använda både för ansikte och kropp

Läs mer och köp produkten HÄR. Pris: 415 kr. 

PS. Håll utkik på min blogg och på instagram där det då och då kommer att dyka upp tävlingar där du kan vinna produkter från Kerstin Florian:-).Ds.